Капачка тук пусни, на децата помогни

"Капачка тук пусни и на децата помогни" ще събира пластмасови капачки за предаване за рециклиране и събиране на средства за децата при Еквилибриум Снц и каузите на Капачки за Бъдеще! Събраните капачки периодично ще се разделят между двете сдружения, които ще подпомагат техните нужди и инициативи. Нещо повече - ние ще умножим ПО 10 средствата, получени от предаването на капачките! Така ще направим доброто, което правите всички вие, десетократно!

#КапачкаТукПусниИНаДецатаПомогни стартира в 21 населени места в Североизточна България на 20 май, в офисите на NetWorx и GigaFiber, a именно:

Русе, Две могили, Монтана, Шумен (ул. Ген. Драгомиров 18 и бул Велики Преслав 28), Разград (бул. България 29 и бул. Странджа 64), Попово, Търговище (кв. Запад 1), Свищов, Белене, Ловеч, Троян, Девня, Провадия, Силистра (ул. Добруджа 22), Кубрат, Исперих, Дулово, Тервел, Бухово, София (кв. Гео Милев).

С изключителна благодарност искаме да споменем Унипак-В ЕООД и Kris Design, двете фирми, които изработиха НАПЪЛНО БЕЗВЪЗМЕЗДНО кутиите, в които ще събираме предадените от вас капачки!! Благодарим Ви, че нашата кауза стана и ваша кауза.

"Капачка тук пусни и на децата помогни" е кампания, която лично Виктория Маринова измисли, дни преди да престане да може да помага на децата в нужда. Важно е да продължаваме идеите и каузите, за които работеше Вики. Важно е да развиваме доброто у всеки от нас и да помагаме на тези, които са в нужда, особено на непознати хора....